Tuesday, October 27, 2009

Can you see the elf?

I’ve been busy busy busy getting ready for my two shows in November, not quite there yet but it is getting closer… Here’s a sneak peek:

“Alven”, 20x20cm acrylic on canvas, details.

IMG_5205IMG_5203 IMG_5204

4 comments:

 1. Heisann :))Gratulerer så mye med bildet du fikk med til utstillingen på Romerike!!
  For en ære og et kompliment da!
  Med så mange deltagere må det vært utrolig morsomt å få være med!
  Bildene dine er veldig flotte og desuten ser jeg godt at det er en liten blyg alv på dette bildet :)Ha en fin onsdag! Klem fra Kardemomme :

  ReplyDelete
 2. Takk for det! Ekstra stas å få tilbakmelding fra deg da som har så mye spennende på bloggen din : )

  ReplyDelete
 3. Så hyggelig å høre da :)Jeg husker godt at du var på workshop i sommer men husket ikke direkte at det var hos Line Juhl..Så utrolig moro å være å være med på det der..Skulle gjerne ha gjort noe sånt jeg også! I perioder i livet har jeg malt og tegnet mye men har falt litt av lasset de siste årene.
  Moro å delta på en sånn ting fordi man jo kan knytte nye kontakter med andre med samme interesse også! Jeg har som sagt veldig sansen for dine bilder også..
  Bør prøve å få med meg utstillingen med bildet ditt! Jeg bor jo på Jessheim så det burde kunne la seg ordne :)
  Ha en fin dag videre :)

  ReplyDelete
 4. Ja den workshop'en var virkelig verdt hele turen til Danmark! Og det pussige var at en av de andre deltagerne var en av mine flickr-kontakter, det fant vi ut på dag 2 : ) Liten verden! Jeg var på Galleri Jessheim i helga, du burde ta en tur innom utstillingen, veldig mye forskjellig!

  ReplyDelete