Thursday, October 29, 2009

Design Market

Today I’ve visited a local design market (Doktorgården, Lillestrøm) and found the lovely design of Marianne Bakke (Koo-Koo design) – I specially liked her silk collars (the one she is wearing in the picture). After talking to her we found out that we live in the same street – what a coincidence!

IMG_5220 IMG_5218 IMG_5219

Some other sweet designs, sorry didn’t catch the name:

IMG_5216IMG_5217

6 comments:

 1. Skal si du omgir deg med spennende mennesker Kari Anne :))Tenk at du kjenner til både Tracy og Line Juhl! Kan hende miljøet er sånn at "alle kjenner alle" av disse kunstnerne og stylistene? Ser jo at Retrovillas mette Helene Rasmussen og Susan Liebe kjenner hverandre også..En herlig bukett med inpirerende fargrike kvinner :))Skulle gjerne vært en del av den klikken :)Denne workshopen din må jo ha vært helt fantastisk inspirerende og morsom å være med på! Dansker kan det der med design, mat, interiør, kunst osv..Hadde jeg vært 18 år og skulle ut i livet ville jeg ha flyttet til københavn :)Ha en fin fredag og helg :))

  ReplyDelete
 2. Jeg glemte jo helt å kommentere de vakre klærne i innlegget over her..Du verden for noen lekre klær! Skulle virkelig ønske at jeg kunne sy klær og tror jeg må melde meg på sykurs hos min svigerinne som er kjempeflink på symaskinen..Både den blågrå kjolen med oransje detaljer og det rosa skjørtet var utrolig flott!!!
  I morgen skal jeg ta fram symaskinen så får vi vel se hva det blir ut av noen timers øvelse der :)Klarer ikke å lage noe sånt men et par puter og ei julestrømpe håper jeg å få til ;)

  ReplyDelete
 3. He he, ja det var nesten sånn at jeg følte at jeg virkelig kjente til alle de danske kunstnerne nå! Men nei da, det var litt av et sammentreff at du valgte å skrive om akkurat de TO som jeg kjenner! Og ja, workshop'n var virkelig fantastisk og SUPERinspirerende, det gjør noe med en å ha så flinke mennesker rundt seg! Ang bloggverden er liten, jeg hadde en dame innom for å kjøpe noen finn.no-ting av meg og begynte å snakke om blogging. Hun nevnte 1 blogg i farten som hun likte og gjett hvilken det var? Huset ved bekken.... : ) Det designmarkedet jeg var innom i går skal være hver siste torsdag i måneden, neste er da 26.nov, i Doktorgården ved Lillestrøm stasjon. Du er jo ikke langt unna. Tipper jeg legger inn mer om dette på bloggen når det nærmer seg. God helg til deg også!!

  ReplyDelete
 4. Hei Kari Anne
  Så moro å se mine klær på bolggen din. En super overraskelse:)
  Det kommer mer 26.nov.

  Takk for hyggelige tilbakemeldinger.
  Hilsen Jea, Jea Design

  ReplyDelete
 5. Så flott å høre fra deg Jea! Har du noen nettside? Jeg skal oppdatere blogg-innlegget slik at navnet ditt kommer frem. Kan jeg legge til mailadressen din også (som Marianne B har gitt meg)?

  ReplyDelete