Wednesday, May 15, 2013

Kunst in the making - photo transfer

Et lite frikvarter i hverdagen og jeg benytter sjansen til å starte noen fotooverføringsprosjekter. Nå skal de tørke og forhåpentligvis kan jeg gni frem motivet om noen dager (kan jo egentlig gjøre det allerede i morgen, men å tro at man har tid til det på 16. mai er kanskje litt vel optimistisk?!?).

Har du noen kreative prosjekt på gang?

9 comments:

 1. Så utrolig gøy og spennende prosjekt! Hvordan gjør du det? Med decoupage(?) og utskrifter av bildene vha blekkskriver? Eller har du en annen teknikk? Det ser i hvert fall veldig lovende ut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg bruker decoupagelim som jeg tar på motivsiden av en laserprint. Limer motivsiden ned mot lerretet og passer nøye på at det ikke kommer noe lim på oversiden (siden uten motiv). Etter 1 døgn kan jeg væte papiret og gni av og forhåpentligvis sitter mesteparten av motive igjen ; ) Jeg skal lage et blogginnlegg med litt nøyere beskrivelse og bilder tror jeg ; )

   Delete
 2. Ser utrolig kult ut! Er det et ganske stort bilde? Har lyst på et litt stort over den svarte sofaen i tvstuen, gjerne med gult i og dette likte jeg veldig godt......om det kommer for salg vil jeg gjerne ta en titt ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk! Dette bildet er 150 x 100 cm og jeg har flere slike på gang utover sommeren! Jeg holder deg oppdater! Og 14. juni er det Åpent atelier ; )

   Delete
 3. Spent på å se det feride resultatet!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jeg også ; )
   Håper å bli ferdig snart da dette er en julegave for i fjor (!)

   Delete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete