Friday, April 9, 2010

so long!

Here are my two latest pieces that I am bringing to Seattle this weekend, they are for my sweet friend J and her mom. So long!

P1030975bloggP1030976blogg

7 comments:

 1. Hei Kari Anne! For en lykkelig og glad blogg du har - og så fine malerier og bilder!! Virkelig et lyspunkt i bloggjungelen:-) Håper du vil ta imot en award fra meg. Den kan du finne på min blogg:
  http://harmoniogkontrast.blogspot.com/2010/04/min-frste-award.html
  Ønsker deg en deilig vår-helg! Hilsen fra Laila

  ReplyDelete
 2. oh how I love your artwork! just beautiful!

  ReplyDelete
 3. Liker bloggen din og bildene dine, og passer på å legge igjen et Seattle-tips i tilfelle du er innom selv om du er på tur: Dra til bydelen Fremont, koselig bydel med mye god kaffe og søte, små butikker. Skulle gitt mye for å sitte på verandaen på Fremont Coffee og nytt våren. Kos deg!

  (Forøvrig har DesignSponge en grundig Seattle-guide, uten at jeg kan påstå å ha sjekket ut mange av butikkene.)

  ReplyDelete
 4. Hei
  Kjempesøte, naivistiske bilder i delikate farger!!! Jeg er på en rekognoseringstur i bloggverdenen. Er førstereisende, og det var fint å titte innom bloggen din for å få inspirasjon. Det finnes dessuten utrolig mange flinke der ute. Har akkurat åpnet en web-side selv med blogg. Vet ikke helt hvordan den fungerer, men det hadde vært kjempeartig med tips og tilbakemelding. Og så lurer jeg på: hvordan synes du Epla fungerer?
  Mvh.elisabeth

  ReplyDelete
 5. Jeg er så enig med alle kommentarene dine. Bildene dine har et uttrykk som er til å bli glad av. Jeg har dilla på tekst for tiden. Likte din godt: )

  ReplyDelete
 6. Utrolig sjarmerende bilder, og søt blogg, sjekk min på drivved.no, ikke akkurat slik som din, har akkurat startet!

  ReplyDelete